Denní menu
POLEDNÍ MENU 2
ÚTERÝ
PÓRKOVÁ POLÉVKA 35 KČ
1.PENNE ALL‘ARABBIATTA 165 KČ
TĚSTOVINY, ČESNEK, OLEJ, PEPERONCINI, RAJČATOVÁ OMÁČKA
2.POLLO AL COGNAC 175 KČ
KUŘECÍ PLÁTEK NA KOŇAKU, BATÁTY
3. RISOTTO ALLA ZUCCA 175 KČ
KRÉMOVÉ RIZOTO S DÝNÍ
STŘEDA
MINESTRONE 35 KČ
1.LASAGNE CON SPINACI E MOZZARELLA 165 KČ
TĚSTOVINY SE ŠPENÁTEM A MOZZARELLOU
2.MAIALE AL BRANDY 175 KČ
VEPŘOVÝ PLÁTEK NA BRANDY S BRAMBOROVOU KAŠÍ
3. LINGUINE CRUDO E PANNA 165 KČ
TĚSTOVINY, SUŠENÁ ŠUNKA, SMETANA
ČTVRTEK
CIBULOVÁ POLÉVKA 35 KČ
1.GNOCCHI ALLA SORRENTINA 165 KČ
GNOCCHI, ČESNEK, MOZZARELLA, RAJČATOVÁ OMÁČKA, PARMEZÁN
2.TACCHINO AL FORNO CON PURE´DI PATATE 175 KČ
KRŮTÍ MASO S BRAMBOROVOU KAŠÍ
3.INSALATA CON PARMIGIANO 165 KČ
MÍCHANÝ SALÁT S PARMEZÁNEM
PÁTEK
KUŘECÍ VÝVAR 35 KČ
1.PENNE CON SALSICCIA E SPINACI 165 KČ
TĚSTOVINY S ITALSKOU KLOBÁSOU A ŠPENÁTEM
2.SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO 165 KČ
TĚSTOVINY, PEPERONCINO, OLEJ, ČESNEK
3. MAIALE AL BRANDY 175 KČ
VEPŘOVÝ PLÁTEK NA BRANDY, BRAMBORY
Pasta vážená 120 g v suchém stavu, maso a ryby 120 g v syrovém stavu, salát vážený 40 g v suchém stavu.
Na stravenky nevracíme, nepřijímáme elektronické stravenky. Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
DOBROU CHUŤ